понеділок, 21 жовтня 2013 15:53

"Збірна України мало пропускає" - Дешам

"Збірна України мало пропускає" - Дешам
"У нас хороші шанси на ЧС-2014" - Дешам ФОТО: ogogol.net

Наставник національної збірної Франції Дідьє Дешам задоволений результатами жеребкування раунду плей-офф чемпіонату світу. Нагадаємо, французи зіграють з командою України.

15 листопада суперники зустрінуться у нас. Точне місце визначать найближчим часом. 19 листопада матч-відповідь пройде у Франції.

"Ми найбільше боялися Португалії, але інші команди також дуже сильні. Зокрема, Україна. Знаю, що наш суперник мало пропускає і команда виграла останні сім матчів. Загалом, у нас хороші шанси на ЧС-2014", — прокоментував результати жеребкування наставник французів Дідьє Дешам в ефірі телеканалу "Футбол".

Наставник триколірних назвав плюсом для своєї команди проведення матчу-відповіді вдома.

"Це важливий фактор. Але спочатку подивимося, як ми зіграємо в Україні. Потрібно, щоб рахунок на виїзді залишав нам шанси у домашньому матчі. Ми поважаємо суперника і готуємося до протистояння".

Додамо, що перед жеребкуванням фахівці називали збірну Франції найбільш небажаним варіантом для України. В інших парах Португалія зіграє зі Швецією, Греція з Румунією, а Ісландія з Хорватією. Переможці пар влітку відправляться до Бразилії на ЧС-2014.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України мало пропускає" - Дешам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути