середа, 29 лютого 2012 21:06

Збірна України виграла перший матч у 2012 році

Збірна України виграла перший матч у 2012 році

Національна збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 провела черговий товариський матч. Суперником "синьо-жовтих" стала команда Ізраїлю. Матч завершився перемогою українців з рахунком 3:2, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

На стадіоні "Мошава" командам довелося грати в найскладніших погодних умовах - під дощем і при сильному вітрі. Олег Блохін виставив з перших хвилин наступний склад: у воротах - Шовковський, пару центральних захисників склала динамівська зв'язка Хачеріді - Михалик, праворуч грав Гусєв, ліворуч - Селін. В опорній зоні прогнозовано розташувалися Анатолій Тимощук і Руслан Ротань, на флангах на атаку працювали Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка. Дует нападників склали Андрій Воронін і Марко Девіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України втратила Ракицького перед Ізраїлем

Господарі розпочали матч активніше і двічі протягом десяти хвилин загрожували воротам Шовковського. При цьому обидва рази, наші захисники програли верхову боротьбу у своєму штрафному. Українці ж зуміли відкрити рахунок фактично в першій же атаці. На 16-й хвилині Ярмоленко збили у штрафному, і суддя без вагань вказав на "точку". Гусєв майстерно відправив м'яч низом впритул зі штангою.

Ізраїльтяни продовжували володіти м'ячем і створили кілька небезпечних моментів, але жоден з них не реалізували. Відзначимо, що в першому таймі тричі на виходах невпевнено зіграв Шовковський. Незважаючи на такий хід гри, перед самою перервою Україна забила другий гол. Ярмоленко відібрав м'яч у захисника у штрафному суперника, віддав пас на Коноплянку, який у дотик відправив м'яч у дальній нижній кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України зіграє з Ізраїлем у новій формі

У перерві Блохін на третину оновив склад, випустивши на поле Диканя, Мандзюка, Алієва і Мілевського. Українці знову не поспішали атакувати ворота суперника, віддавши ініціативу господарям поля. І на 54 хвилині поплатилися за це. Мандзюк зіграв рукою у своєму штрафному і арбітр поставив пенальті, який чітко реалізував Томер Хемед.

Втім, минуло всього сім хвилин і українці знову забили. На цей раз їм вдалася перша в матчі класна комбінація. Коноплянка віддав передачу на забігаючого Алієва, той відпасував уздовж воріт, а Ярмоленко випередив захисника і переправив м'яч в сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Шевченка і Чигринського - Блохін назвав склад збірної України на матч з Ізраїлем

Але в цій грі не відрізнялася надійністю наша оборона і ізраїльтяни відігралися буквально в наступній атаці. Бен Саар легко втік від Михалика і з досить гострого кута відправив м'яч повз Диканя в дальній кут.

Ізраїльтяни продовжували атакувати в надії зрівняти рахунок, українці ж явно грали на утримання і атакували досить рідко, та й то невеликими силами. У підсумку українці довели матч до перемоги, але головний тренер навряд чи залишився задоволений грою своєї команди.

Ізраїль - Україна - 2:3 (0:2, 2:1)

Голи: 0:1 - Гусєв (17, пенальті), 0:2 - Коноплянка (45), 1:2 - Хемед (55, пенальті), 1:3 - Ярмоленко (61), 2:3 - Саар (63) .

ІЗРАЇЛЬ: Ават, Шпунгін (Габай, 62), Гершон, бен Даян (Цедек, 86), Бен-Хаїм, Натхо, Рафаелов (Захаві, 46), Коен (Дамарі, 74), Меліксон, Бенаюн (Саар, 46), Барда (Хемед, 46).

УКРАЇНА: Шовковський (Дикань, 46), Хачеріді (В. Мандзюк, 46), Михалик, Селін, Воронін (Алієв, 46), Гусєв (Бутко, 90), Тимощук, Ротань (Гармаш, 76), Девич (Мілевський, 46 ), Коноплянка, Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України виграла перший матч у 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути