пʼятниця, 22 листопада 2013 18:44

Збірна Росії показала форму, в якій зіграє на ЧС-2014

Збірна Росії показала форму, в якій зіграє на ЧС-2014
Форма збірної Росії буде повністю бордового кольору ФОТО: lenta.ru

У підмосковній Барвисі пройшла презентація нової форми збірної Росії з футболу. У церемонії взяли участь 13 гравців національної збірної, у тому числі Ігор Акінфєєв, Сергій Ігнашевич, Алан Дзагоєв та Олександр Кокорін. Також на презентації був присутній головний тренер команди Фабіо Капелло.

Нову форму створив технічний спонсор Російського футбольного союзу (РФС) компанія Adidas. Креативний директор Adidas Perfomance Джеймс Карнс заявив, що нова форма буде найлегшою у світі. У порівнянні з екіпіровкою, якою користувалася збірна Росії останні роки, нова форма буде легше на 40 відсотків.

"Ми хотіли створити емоційний зв'язок між командою і вболівальниками. Ми вибрали такі кольори, тому що вони символізують престиж - глибокий бордовий і золотий", - зазначив Карнс.

Форма збірної Росії буде повністю бордового кольору. На футболках, крім емблеми виробника, буде розміщуватися герб Росії. Рукава будуть прикрашені трьома вертикальними смужками золотого кольору. Шорти також прикрашені золотими смужками.

У бордовій формі збірна Росії зіграє на чемпіонаті світу 2014 року в тих матчах, в яких буде номінальним господарем. Як виглядатиме другий комплект форми російської команди, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії показала форму, в якій зіграє на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути