субота, 16 січня 2010 13:37

Збірна Кот-д"Івуару вийшла в 1/4 фіналу Кубка африканських націй

Збірна Кот-д"Івуару вийшла в 1/4 фіналу Кубка африканських націй

Збірна Кот-д"Івуару вийшла до чвертьфіналу розіграшу Кубку африканських націй, обігравши команду Гани з рахунком 3:1.

Перший м"яч на 23-ій хвилині зустрічі забив форвард Жервіньйо, в ролі асистента виступив нападник лондонського "Челсі" Саломон Калу. Другий гол відбувся вже після перерви - на 67-й хвилині за івуарійців, які залишилися в меншості, відзначився Сіака Тьєн. На 57-й хвилині з поля було видалено захисник лондонського "Арсенала" Еммануеля Ебуе.

У кінцівці матчу команди обмінялися голами - на 90-ій хвилині перевагу збірної Кот-д"Івуару збільшив головна зірка Дідьє Дрогба, а через три хвилини Асамоа Гьян встановив остаточний рахунок.

Перший матч з командою Буркіна-Фасо івуарійці завершили нульовою нічиєю. Другий матч другого туру в групі B між збірними Буркіна-Фасо і Того не відбувся, оскільки тоголезці знялися з турніру після терористичної атаки на автобус, в результаті якого загинули три людини.

Таким чином, збірна Кот-д"Івуару, в активі якої 4 очки, очолила групу B і забезпечила місце в 1/4 фіналу. На другому місці команда Буркіна-Фасо (1 очко), на третьому - один з фаворитів турніру збірна Гани (0 очок).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Збірна Кот-д"Івуару вийшла в 1/4 фіналу Кубка африканських націй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути