понеділок, 28 травня 2012 10:36

Збірна Франції дотиснула Ісландію лише в кінцівці матчу

Збірна Франції дотиснула Ісландію лише в кінцівці матчу
Збірна Ісландії змусила понервувати Лорана Блана. Фото: reuters.com

Збірна Франції в рамках підготовки до Євро-2012 провела товариський матч в Валансьене з командою Ісландії і зуміла перемогти лише в кінцівці матчу. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Лоран Блан випустив у стартовому складі основну четвірку захисників. Проте зупинити суперника в першому таймі Філіпу Мексесу, який одяг у відсутності Юго Льоріса капітанську пов'язку, і Ко це не допомогло. Сігторссон на 28-й хвилині випередив Мексеса в боротьбі за верховий м'яч і віддав передачу Бьярнасону, який забив у ворота Стіва Манданда перший гол.

Другого м'яча чекати довелося недовго. Всього через шість хвилин Рюрик Гісласон чудово пройшов по флангу і низом прострілив на Сігторссона, який забив своєї п'ятий гол на міжнародній арені. Дворазові чемпіони Європи в перерві все ж зуміли прийти в себе і в результаті не дозволили ісландцям вперше за чотири роки виграти на виїзді.

Почалося все з гола Дебюші, який відправив м'яч у сітку після удару Каріма Бензема. Блан в ході матчу зробив шість замін, і на 85-й хвилині двоє гравців, які починали матч на лавці запасних, додали на табло другу двійку. Олів'є Жиру викотив м'яч під удар Рібері, який відновив рівновагу. Дві хвилини потому Жиру взяв участь у ще одній гольовий комбінації. На цей раз нападник "Монпельє" переадресував м'яч на хід Рамі, і захисник потужно приклався з правої.

У четвер французи зіграють у Реймсі з Сербією.

Нагадаємо, на груповому етапі Євро-2012 збірна Франції зіграє у квартеті D з командами Швеції, Україні та Англії.

Товариський матч. Франція - Ісландія - 3:2 (0:2)

Голи: Бьярнасон, 27 (0:1); Сігторссон, 34 (0:2); Дебюші, 52 (1:2); Рібері, 85 (2:2); Рамі, 87 (3:2)

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції дотиснула Ісландію лише в кінцівці матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути