середа, 23 листопада 2011 17:41

Збірна Американського Самоа виграла перший матч в історії

Збірна Американського Самоа виграла перший матч в історії

Збірна Американського Самоа з футболу добилася першої перемоги в міжнародних матчах за всю історію національної команди, повідомляє офіційний сайт ФІФА.

У середу команда голландського фахівця Томаса Ронгена, який займає на даний момент 203-е місце в рейтингу ФІФА, в рамках відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року обіграла національну збірну Тонга з рахунком 2:1. Історичну перемогу самоанцям принесли голи Раміна Отта на 44-й хвилині і Шалома Луані на 74-й.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбір до ЧС-2014 Україна розпочне матчем з Англією

З трьома очками після першого туру збірна Американського Самоа ділить перше місце у відбірковій групі з командою Самоа, яка перемогла з рахунком 3:2 збірну островів Кука. У другий етап відбіркового турніру в Океанії пройде переможець групи, повідомляє "Лента".

Збірна Американського Самоа вступила у ФІФА в 1998 році і до середи програла в 30 міжнародних зустрічах, включаючи поразку з рекордною різницею (0:31) від команди Австралії 11 квітня 2001.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Американського Самоа виграла перший матч в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути