понеділок, 12 грудня 2011 13:22

Заявки на квитки Євро-2012 прийматимуть до 29 грудня

Заявки на квитки Євро-2012 прийматимуть до 29 грудня

Федерація футболу України та її ексклюзивний комерційний партнер ПрАТ "Україна Футбол Інтернешнл" повідомляють, що згідно з рекомендацією УЄФА квиткова квота Федерації футболу України як асоціації, чия команда бере участь у фінальному турнірі, буде реалізована через офіційний сайт www.uefa.com.

На офіційних сайтах ФФУ (www.ffu.org.ua) та УФІ (www.ufi.com.ua) буде розміщений спеціальний банер із прямим посиланням на Портал з продажу квитків для вболівальників на сайті www.uefa.com.

Усі вболівальники, які є громадянами України або проживають на її території, матимуть змогу залишити заявку на вищевказаному сайті починаючи з 12:00 12 грудня 2011 року до 24:00 29 лютого 2012 року.

Звертаємо особливу увагу на те, що всі заявки без винятку будуть розглянуті лише після 29 лютого 2012 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, аніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитки на Євро-2012 продаватимуть тільки по два в одні руки

Після 15 березня 2012 року кожен вболівальник, хто своєчасно оформив заявку на сайті www.uefa.com , отримає листа на електронну пошту з інформацією щодо результатів свого запиту. У випадку, якщо результат заявки буде позитивний, з особового рахунку (кредитної картки) особи, якій пощастило, буде автоматично знято суму вартості замовлених квитків.

Якщо було обрано варіант здійснення оплати за допомогою банківського переказу, на електронну пошту буде направлена повна інформація (назва банку, номер рахунку і т.д.), необхідна для здійснення платежу. Тих уболівальників, котрі не виграли право купити квитки, буде віднесено до так званого Списку очікування.

Якщо ж уболівальникові пощастило виграти право купити квитки, але з будь-яких причин не він не встиг вчасно оплатити своє замовлення, його квитки автоматично потрапляють до вболівальників, які знаходяться у Списку очікування.

У цьому випадку пріоритетне право на придбання квитків буде надане тим уболівальникам, які вибрали варіант оплати за допомогою кредитної картки.

Зараз ви читаєте новину «Заявки на квитки Євро-2012 прийматимуть до 29 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути