середа, 11 червня 2008 09:21

Завтра почнуться святкування весілля Руні на шикарній яхті (ФОТО)
7

Завтра відбудеться весілля форварда збірної Англії та "Манчестер Юнайтед" Вейна Руні з його давньою подругою Колін Маклафлін на італійській Рів"єрі, повідомляє Dailymail.

Обмін обручками пройде в 700-річному аббатстві Кастелло Браун. Після весільної церемонії в замку 16 сторіччя, гості переберуться на зарезервовану трьохпалубну яхту "Alysia". Денна її оренда вартує 50 тис фунтів. На ній відбудеться головна вечірка. Яхта має велике джакузі та площадку для гелікоптера.

Ще 400 тис фунтів знадобилося для того, щоб запросити улюблену групу нареченої - Westlife. Весільне плаття Колін потягне на 200 тисяч фунтів. Крім того, вона витратила 85 тисяч фунтів на польоти в Нью-Йорк тільки для його примірок.

5 чартерних літаків перевезуть 64-х гостей на 4-денне святкування. Потім Руні перевезе своїх друзів на вечірку на острові Ібіца, яка коштуватиме 250 тисяч фунтів.

Ці гроші майбутнє подружжя планує повернути, підписавши рекордний контракт з журналом ОК! на 2,5 млн фунтів. Тепер видання має ексклюзивне право висвітлювати цю подію.

Всі фото: Dailymail

Зараз ви читаєте новину «Завтра почнуться святкування весілля Руні на шикарній яхті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути