понеділок, 15 вересня 2008 16:18

Завершив кар"єру знаменитий голландський бомбардир

Завершив кар"єру знаменитий голландський бомбардир

Джиммі Флойд Хассельбайнк прийняв рішення завершити кар"єру. В кінці сезону закінчився його контракт з "Кардіффом", і нападаючому - ветерану так і не вдалося знайти новий клуб.

Голландець суринамського походження почав кар"єру в "АЗ" Алкмар в 1990-му, а за наступних 18 років побував в 9 інших клубах.

У 1997-му він приїхав в Лідс, де забивав по 20 і більше голів за сезон, проте коли клуб відмовився пропонувати йому покращений контракт, переїхав в "Атлетико".

У 2000-му Хассельбайнк повернувся в Прем"єр-лігу та провів 4 роки на Стемфорд Брідж граючи за "Челсі". У 2004-му він перейшов в "Міддлсбро", через 3 роки - в "Чарльтон", а влітку 2007-го - до "Кардіффа". Його єдиний сезон в Уельсі був затьмарений травмами, хоча Хассельбайнк і прийняв участь у фіналі кубка Англії.

Джиммі Флойд провів 23 матчі за збірну Голландії і забив 9 голів. У 468 матчах, проведених за кар"єру, Джиммі забив 195 м"ячів.

Зараз ви читаєте новину «Завершив кар"єру знаменитий голландський бомбардир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути