середа, 10 жовтня 2012 12:49

Заваров бив по м'ячу, Тимощук змусив усіх чекати: як збірна України готується до Молдови
17

Збірна України готується до матчів проти Молдови та Чорногорії
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України розпочала підготовку до двох матчів відбору на ЧС-2014. 12 жовтня синьо-жовті зіграють у Кишиневі проти аутсайдера групи Молдови. 16 жовтня українці на "Олімпійському" зустрінуться із зубастою Чорногорією.

До поєдинків збірники готуються під керівництвом виконуючого обов'язки головного тренера збірної України Андрія Баля. Помічник Олега Блохіна (Олег Володимирович зараз перебуває в лікарні без телефону) зазначив, що завдання збірної — взяти шість очок у майбутніх поєдинках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник Блохіна госпіталізований з гіпертонічним кризом

Відзначимо, що тренування головної команди країни викликало чималий ажіотаж серед журналістів, і не тільки спортивних. А перше запитання, яке чули футболісти, стосувалося насамперед здоров'я Блохіна, а вже потім нового тренера збірної, матчів відбору та підготовки до них.

Рекордсменом із роздачі інтерв'ю став Анатолій Тимощук. Гравець "Баварії" не відмовляв нікому і говорив на всі теми, навіть про Ігоря Денисова та "Зеніт". Футболістам, які без свого капітана не розпочинали тренування, довелося поквапити півзахисника.

"Толя, вже все розказав?", - підкололи Тимощука партнери по збірній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мандзюк залишив табір збірної України

За тренуванням команди разом спостерігали Андрій Баль та Олександр Заваров. Новачок тренерського штабу досить комфортно почував себе у формі збірної. Олександр Анатолійович вправно жонглював м'ячем, а потім навіть кілька разів ударив по "Tango 12". Також Заваров зазначив, що готовий очолити збірну, але все вирішить виконком та президент ФФУ Анатолій Коньков.

Нагадаємо, матч з Молдовою стане для збірної України другим у боротьбі за путівку до Бразилії. У першій грі українці на "Вемблі" зіграли внічию з Англією — 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Заваров бив по м'ячу, Тимощук змусив усіх чекати: як збірна України готується до Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути