неділя, 17 жовтня 2010 18:57

Запорізький "Металург" та "Кривбас" м'ячів не забили

Запорізький "Металург" та "Кривбас" м'ячів не забили
Є думка, що запорізький "Металург" у нинішньому сезоні є чемпіоном за нереалізованим гольовими моментами. У виїзному матчі з "Кривбасом" команда Олега Луткова цей свій неофіційний статус у деякому сенсі підтвердила, не реалізувавши 100-відсотковий гольовий момент за кілька хвилин до фінального свистка.

Якби Польовий, який вийшов один на один з голкіпером, забив, то до першої перемоги в чемпіонаті було би рукою подати ... Але сталося так, як сталося. Боровик врятував, причому, двічі, а потім м'яч влучив захиснику, який стояв на лінії воріт, чи то в руку, чи то в корпус.

У будь-якому випадку, арбітр Зубарєв пенальті не дав, а доля швидко повернула запорожцям "боржок", коли на останній секунді м'яч після удару когось з господарів поля влучив у поперечину.

Чемпіонат України.

13-й тур.

"Кривбас" - "Металург З" 0:0 (0:0)

"Кривбас": Боровик; Васильєв Д.; Лисицький; Хомченовський; Кіцута; Максимов.; Рожок; Петров К. (Куценко, 66); Костишин (Андрієнко, 46); Воронков (Гоцирідзе, 87); Іващенко.

"Металург З": Безотосний; Вернидуб (Сидорчук, 85); Тейку; Невмивака; Тігорєв; Аржанов; Опанасенко; Єрьоменко Д.; Польовий; Татанашвілі (Алозіє, 67); Жуніор

Попередження: Рожок, 41 - Польовий, 34; Єрьоменко Д., 59
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" та "Кривбас" м'ячів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути