Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2012 13:15

Запорізький "Металург" допоможе родині водія, який загинув в аварії з Заяєвим

Запорізький "Металург" допоможе родині водія, який загинув в аварії з Заяєвим
Анатолій Заяєв загинув у результаті ДТП під Мелітополем. Фото: reporter-ua.com

Виконуючий обов'язки президента запорізького "Металурга" Андрій Шевчук прокоментував трагедію, яка сталася на трасі Харків-Сімферополь у вівторок, 18 грудня.

"Це шок, з яким досі важко звикнутися. Буквально перед від'їздом Анатолія Миколайовича я розмовляв з ним про подальший розвиток клубу, плани на навчально-тренувальні збори. Ця людина завжди випромінювала життя, несла на плечах величезний пласт роботи, з якою відмінно справлявся, незважаючи на вік.

У причинах аварії ще належить розібратися, але клуб в будь-якому випадку надасть всіляку допомогу рідним і близьким загиблих. Висловлюємо щирі і глибокі співчуття обом родинам, які зазнали важких втрат в результаті ДТП".

Нагадаємо, увечері 18 грудня під Мелітополем сталася ДТП, в результаті якої загинув відомий футбольний тренер Анатолій Заяєв.

Ще однією жертвою аварії став водій евакуатора із Запоріжжя Володимир Глива, з автомобілем якого зіткнулася машина Заяєва. У нього залишилася дружина і однорічна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" допоможе родині водія, який загинув в аварії з Заяєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути