середа, 29 квітня 2020 17:15

Жанна Блок була першою українською спортсменкою, яка знялася для Playboy

Дворазова чемпіонка світу з легкої атлетики Жанна Блок стала першою українською спортсменкою, яка знялася для знаменитого журналу Playboy.

Чому редакції американського журналу обрала українку - невідомо. Можливо, тому що на носі були Олімпійські ігри в Афінах-2004, а Жанну вважали однією з головних конкуренток Меріон Джонс, на той момент справжньої зірки в США. Тим паче, українка жила в Маямі зі своїм американським чоловіком. Він паралельно був її менеджером повідомляє mixsport.pro.

  Жанна Блок була конкуренткою бігунки Меріон Джонс
Жанна Блок була конкуренткою бігунки Меріон Джонс

"Мої сумніви розвіяв пристойний гонорар, який отримала за цю фотосесію, - розповідала Жанна в один зі своїх приїздів до Києва. - В іншому випадку навряд чи б у квітні, в розпал підготовки до Олімпіади, летіла через всю країну в Лос-Анджелес на зйомки. Вони мені не сподобалися. Насамперед, тому що тривали 12 годин. Здавалося, фотосесія не закінчиться ніколи. Знімала ціла команда із 8 людей. Зате самі фото дуже сподобалися".

  Жанна була дворазовою чемпіонкою свіу
Жанна була дворазовою чемпіонкою свіу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото гарячої тенісистки, яка першою знялася в Playboy

Жанна Пінтусевич-Блок народилася 6 липня 1972 року в місті Ніжин Чернігівської області. Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики. Дворазова чемпіонка світу (1997, 2001). Фіналістка Олімпійських ігор в Атланті-1996 і Сіднеї-2000. Учасниця Олімпійських ігор в Афінах-2004.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Блок була першою українською спортсменкою, яка знялася для Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути