середа, 10 березня 2021 10:02

Замість голу 2 пенальті. Голанд забив ювілейний м'яч в Лізі чемпіонів

Замість голу 2 пенальті. Голанд забив ювілейний м'яч в Лізі чемпіонів
Ерлінг Голанд надовго запам'ятає свій ювілейний гол. Фото: Reuters

"Боруссія" перемогла "Севілью" в 1/8 фіналу ЛЧ. Найдивнішим і яскравим епізодом матчу став 2-й гол Ерлінга Голанда. На 48-й хв. нападник забив з гострого кута, і суддя Чакир зарахував взяття воріт. На табло рахунок став 2:0 на користь німців, але арбітр вирушив подивитися повтор і в результаті гол був скасований, призначений пенальті за попередній епізод. Річ у тім, що VAR виявив фол все на тому ж Голанді.

Рахунок відмотали на 1:0, і Голанд відправився бити пенальті. Голкіпер "Севільї" Боно впорався і з ударом з точки, і з подальшим добиванням. Гра продовжилася і тривала ще 20 сек. За цей час "Севілья" встигла втекти в контратаку і дійти до карного майданчика суперника. Однак потім суддя надав "Боруссії" можливість перебити пенальті, тому що Боно двома ногами вийшов з лінії воріт до удару.

Знову виконувати відправився Голанд, який пробив у той же кут, що й раніше. І знову воротар дотягнувся до м'яча, але він все-таки зайшов у ворота. На емоціях нападник навіть спровокував бійку. Голанд підбіг до голкіпера і щось емоційно йому прокричав. Гравцям "Севільї" це не сподобалося, і трапилася невелика колотнеча - по жовтій отримали Жордан і Голанд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Левандовський перестріляв Холанда в центральному матчі бундесліги

Цей гол виявився для Голанда 20-м в Лізі чемпіонів. Нападник став наймолодшим футболістом, якому підкорилася ця позначка. Голанду знадобилося найменше матчів, щоби забити 20 м'ячів в ЛЧ: нападник зробив дубль в обох матчах з "Севільєю". 2 десятки голів він поклав за 14 матчів.

Зараз ви читаєте новину «Замість голу 2 пенальті. Голанд забив ювілейний м'яч в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути