субота, 06 березня 2021 21:44

Левандовський перестріляв Холанда в центральному матчі бундесліги

Левандовський перестріляв Холанда в центральному матчі бундесліги
Роберт Левандовський забив 31 м'яч у сезоні. Фото: Reuters

У матчі 24-го туру німецької Бундесліги мюнхенська "Баварія" переграла дортмундську "Боруссію". Зустріч відбувалася на стадіоні "Альянц-Арена" в Мюнхені і завершилася з рахунком 4:2.

На 2-й хвилині рахунок відкрив Ерлінг Холанд. Меньє з флангу зробив закид вперед, Делейні виграв підбір біля чужого карного майданчика, Холанд прийняв м'яч і смачно пробив в нижній кут воріт. Через сім хвилин Холанд оформив дубль. Дахуд зробив довгий пас уперед, Шульц прорвався по флангу і зробив передачу в карний майданчик, Азар прострілив в центр - Ерлінг підставив ногу і послав м'яч у порожній кут воріт.

На 26-й хвилині Роберт Левандовський відіграв один м'яч. У позиційній атаці "Баварії" Зане увійшов в штрафну, хитнув захисника і прострілив у воротарський, а Левандовський без перешкод розстріляв порожні ворота. В кінці першого тайму Роберт зрівняв рахунок, реалізувавши пенальті, призначений після втручання VAR. На 88-й хвилині півзахисник "Баварії" Леон Горецка забив третій гол своєї команди. Гості спробували оскаржити взяття воріт через порушення правил, яке сталося за мить до цього. Однак арбітр був невблаганний. Крапку в матчі поставив Левандовський точним ударом у кут. Форвард оформив хет-трик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голанд назвав клуби, у які хоче перейти

"Баварія" набрала 55 очок і піднялася на перше місце в таблиці Бундесліги. "Боруссія" Д (39) посідає шосте місце. Раніше мюнхенці розгромили в Лізі чемпіонів римський "Лаціо".

Зараз ви читаєте новину «Левандовський перестріляв Холанда в центральному матчі бундесліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути