Ексклюзиви
субота, 08 травня 2021 08:48

Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка

Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка
Андрія Ярмоленка продали за 25 мільйонів євро. Фото: Reuters

Донька президента "Динамо" Ігоря Суркіса Яна розповіла, як хотіла перешкодити переходу Андрія Ярмоленка.

"Моя дитяча любов була - Андрій Ярмоленко. Я ним марила. Він стояв на всіх заставках, його плакати висіли у мене в кімнаті. Це реально була моя дитяча закоханість. Коли він ішов з "Динамо" - я плакала.

Випадок, про який не знає мій тато. Щодо Андрія йшли тривалі переговори. В один з вечорів ми перебували у Франції. Приїхав до батька якийсь агент або представник клубу. Тато мені каже: "Яна, я не маю перекладача. Мені треба, щоб ти переклала".

Я почала перекладати. І коли зрозуміла, що Андрій Ярмоленко може перейти в інший клуб, я подумала, що можна зробити. Заплакати? Я не хочу, щоби він ішов. Я розумію, що своїми руками я можу віддати його в інший клуб.

Йшлося про якісь суми. Тато озвучив мені суму, яку треба назвати. Я назвала суму значно більшу. Просто не хотіла, щоби його продали. Я подумала, що це їх відлякає. Потім подумала, що довіра тата для мене важливіша. Сказала: "Вибачте, будь ласка, я переплутала суму", - сказала Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супряга не хоче грати за "Динамо"

Ярмоленко перейшов з "Динамо" в дортмундську "Боруссію" влітку 2017 го. Через рік він опинився в лондонському "Вест Гемі", де грає зараз. Андрій Шевченко включив його в розширену заявку на Євро-2021.

Зараз ви читаєте новину «Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути