вівторок, 03 липня 2007 14:12

Жак Рогге подарував Путіну ручку для підписання олімпійських указів

Напередодні голосування по виборах столиці Олімпійських ігор 2014 року на 119-ій сесії МОК 4 липня президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Жак Рогге на сьогоднішній зустрічі в Гватемалі подарував президентові Російської Федерації Володимиру Путіну ручку - підписувати олімпійські закони. Про це спеціальному кореспондентові Агентства спортивної інформації "Весь спорт" в Гватемалі розповів генеральний директор Заявочного комітету "Сочі-2014" Дмитро Чернишенко, присутній на зустрічі.

- Зустріч вийшло дуже насиченою і корисною, - широко посміхався Дмитро Чернишенко. - Найяскравішим, безумовно, став епізод в самому кінці, коли Жак Рогге подарував Володимиру Путіну ручку. І сказав: "Щоб ви підписували олімпійські укази". Взагалі, особисто мене наш президент просто вразив. Фактично він провів презентацію заявки Сочі, продемонструвавши таку фантастичну глибину знань подробиць і нюансів. Я розповідаю членам МОК і іншим впливовим людям про наш унікальний проект, про конкурентні переваги вже два роки. Так Володимир Володимирович знає і говорить про них не гірше за мене! Мені здалося, що особливе враження на Жака Рогге і інших присутніх офіційних осіб МОК справив переказ президента легенди про Прометея, який приніс людям вогонь і в покарання був прикований до гори недалеко від Сочі.

Зараз ви читаєте новину «Жак Рогге подарував Путіну ручку для підписання олімпійських указів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути