четвер, 23 квітня 2009 08:25

Захисник "Лор"яна" назвав Брандао бізоном

Захисник "Лор"яна" назвав Брандао бізоном

Недільним вечором "Лор"ян" поступився на своєму полі марсельному "Олімпіку" (1:2) і переможний м"яч гостей на рахунку бразильця Брандао. Захисник господарів Бенжамін Гентон вперше зіткнувся на полі з екс-форвардом донецького "Шахтаря" і ця зустріч справила на нього незабутнє враження.

"Марсель" потребував такого гравця і знайшов його

"Він як бик, як бізон! Я отримав декілька легких ударів ліктем в ніс, після одного з них у мене пішла кров. Це його спосіб гри, він таким чином захищає м"яч. Але і без м"яча він грає активно, постійно знаходився під тиском. Він активно пресингує центральних захисників і несподівано блокує перший пас, початок атаки. "Марсель" потребував такого гравця і знайшов його", - відзначив в своїй колонці "Ла Прованс" бретонський захисник.

13 січня 2009 року "Шахтар" домовився з ФК "Олімпік" Марсель про трансфер футболіста за 6 млн євро. Окрім Марселя, на Брандао претендували бразильські клуби "Корінтіанс" і "Палмейрас", а також казанський "Рубін".

За матеріалами terrikon.dn.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Лор"яна" назвав Брандао бізоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути