Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2010 08:41

Захисник "Челсі" зламав ногу

Захисник "Челсі" зламав ногу

Лівий захисник клубу англійської прем"єр-ліги "Челсі" і збірної Англії з футболу Ешлі Коул отримав перелом гомілкостопа в матчі 26-го туру проти "Евертона". Про це повідомляє Sky News.

Коул отримав травму в боротьбі з нападаючим "Евертона" і збірної США Лендоном Донованом. Це відбулося на початку другого тайму за рахунку 1:1. Замість нього на поле вийшов Міхаель Баллак. У результаті матч, що відбувся 10 лютого, "Челсі" програв і дозволив "Манчестеру Юнайтед" впритул наблизитися до лідера чемпіонату.

11 лютого лікарі клубу провели огляд 29-річного Коула і виявили у нього перелом. За оцінками лікарів, на відновлення футболіста буде потрібно не менше трьох місяців.

Таким чином Коул пропустить кінцівку сезону, коли "Челсі" гратиме ряд вирішальних матчів в боротьбі за чемпіонський титул. Очікується, що при вдалому розкладі Коул зможе вийти на поле тільки в останньому матчі турніру проти "Вігана", який відбудеться 9 травня.

Серйозна травма Коула - одного з найкращих крайніх захисників Англії і Європи - ставить під питання його майбутнє у складі збірної на чемпіонаті світу в ПАР, який стартує вже в червні 2010 року. Навіть якщо англієць встигне відновитися, йому не вистачить часу, щоб набрати необхідну форму для поїздки на першість планети.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Челсі" зламав ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути