Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 17:01

Заарештували колишнього гендиректора клубу російської Прем"єр-ліги

Колишній генеральний директор клубу російської футбольної Прем"єр-ліги "Шинник" (Ярославль) Володимир Шепель арештований по звинуваченню у шахрайстві. Шепелю ставиться в провину розкрадання грошових коштів у великому розмірі, причому частина цих грошей належала самому клубу, а частина - державі.

Клопотання слідства про затримання колишнього генерального директора "Шинника" під вартою задовольнив Кіровський районний суд Ярославля. У даний час Шепель перебуває у слідчому ізоляторі. Розслідування справи про розкрадання в клубі продовжується.

Володимир Шепель обіймав посаду гендиректора "Шинника" з липня 2006 по січень 2008 року. У сезоні-2007 ярославська команда виступала в першому дивізіоні чемпіонату Росії, зайняла перше місце і вийшла в Прем"єр-лігу. У перших п"яти матчах чемпіонату країни 2008 року "Шинник" набрав лише два очки.

"Інтерфакс"

Зараз ви читаєте новину «Заарештували колишнього гендиректора клубу російської Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути