субота, 10 липня 2021 11:01

За рік Малиновський гратиме в Англії - агент

За рік Малиновський гратиме в Англії - агент
Руслан Малиновський третій рік гратиме в Італії. Фото: Reuters

Ізраїльський футбольний агент Денніс Лахтер, який в основному працює на російському ринку, розповів, чому Руслан Малиновський краще Олексія Міранчука, і, чому українець так прогресує.

"Дивимося на того ж Малиновського та Олексія Міранчука - далі будемо розмовляти? Де Малиновський грав в Європі? Звідки хлопчик вийшов, пам'ятаєте? Він не грав в локомотивах, його ніхто не облизував, як ескімо, і не розповідав, що ти у нас супер-пупер. Малина - пацан, який зробив себе сам, а у Міранчука ніколи не було реального опору.

Чому Україна сильніше, ніж Росія? Там немає таких зарплат, там політична і економічна ситуація така, що для великих грошей змушені їхати. У нас не хочуть їхати. Малиновський - хлопець, який знає, чого хоче. Через рік-два буде в більш серйознішому чемпіонаті, ніж Італія, в топ-клубах Англії", - сказав він для Eurosport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець збірної України перейде в "Емполі"

Руслан Малиновський починав свою кар'єру в Житомирі. Пізніше грав за "Севастополь" "Зорю", "Генк" і "Аталанту". У минулому сезоні Руслан забив 9 м'ячів і став кращим асистентом чемпіонату Італії.

Зараз ви читаєте новину «За рік Малиновський гратиме в Англії - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути