понеділок, 01 червня 2009 14:03

За перемогу над Україною хорватам пообіцяли рекордні премії

За перемогу над Україною хорватам пообіцяли рекордні премії

Збірна України підготовку до матчу з Хорватією розпочне сьогодні, 1 червня, (футболісти "Шахтаря" і "Ворскли" приєднаються у вівторок), а ось суперники збір протрубили ще в четвер.

У відбірній групі ЧС-2010 українці йдуть третіми, відстаючи від хорватів на три очки (10, 7), але зігравши при цьому на матч менше. Перше місце англійців (15 очок) на даний момент не обговорюється, а ось за друге рубатимемося в суботу на загребському стадіоні "Максимір".

Лідер атаки хорватів Івіца Олич пішов в атаку на нашу команду вже в ці вихідні: "Українці сильні, але ми кращі. Коли б не суддя, ми б довели це ще в Харкові (0:0), де були кращі за суперника всі 90 хвилин. У нас є команда, майстерність і віра в себе. Буде непросто, але всі ми настроєні показати красиву гру і такий же результат".

До речі, хорватський спортсайт запустив опитування "Хто повинен скласти в нападі пару Олічу в матчі з Україною?" Майже половина - 47% - вважають, що це його напарник по "Гамбургу" Младен Петрич. Правда, з нового сезону Олич гратиме в "Баварії".

29% проголосували за Маріо Мандзукича із загребського "Динамо", 14% - за Івана Класнича з "Нанта", 10% - за Николу Калінича з "Хайдука".

За перемогу над збірною України футболістам збірної Хорватії пообіцяли рекордні, як для відбірного матчу, премії - по 20 000 євро.

"Я думаю, що варто збільшити винагороду гравцям, тому що ця гра для нас дійсно дуже важлива, - заявив президент хорватської федерації Влатко Маркович. - Ми розуміємо, що для гравців і штабу команди, не гроші в цьому поєдинку будуть найголовнішими, але і вони не перешкодять. Стандартна премія для таких матчів близько 15 тисяч євро кожному гравцеві, але за перемогу над Україною може бути збільшена до 20 000".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «За перемогу над Україною хорватам пообіцяли рекордні премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути