вівторок, 17 лютого 2009 22:24

За кермо боліду "Формули-1" сяде жінка (ФОТО)
20

Фото: Підбірка від Gazeta.ua
У найпрестижніших автомобільних гонках світу - "Формулі-1" - вперше в історії може з"явитися жінка. Причому відбутися це може вже в сезоні 2010 року, коли американська команда USF1 збирається приєднатися до чемпіонату. Ось за цю команду і збирається виступати 26-річна Даніка Патрік, яка зараз виступає в серії IndyCar, повідомляє Associated Press.

"Патрік прекрасна, вона надзвичайно популярна в пресі. Бос автодрому у місті Індіанаполіс Тоні Джордж, ймовірно, розлютиться, якщо я заберу її з IndyCar. Не знаю, чи захоче вона виступати в "Формулі-1", але ми збираємося запросити її на тести", – заявив технічний директор USF1 Кен Андерсон.

Офіційна презентація команди відбудеться 24 лютого, а почати виступи в "Королівських перегонах" USF1 повинна в 2010 році.

Окрім Данікі Патрік у USF1 як пілоти можуть бути заявлені ще кілька гонщиків, усі виключно з числа американців: Скотт Спід, який провів 28 гран-прі у складі "Торо Россо", а зараз виступає у NASCAR; Конор Дейлі, син колишнього гонщика "Формули-1" Дерека Дейлі; і Джозеф Ньюгарден, поки що пробує свої сили в європейських юніорських чемпіонатах. Associated Press, AS

Зараз ви читаєте новину «За кермо боліду "Формули-1" сяде жінка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути