понеділок, 25 листопада 2019 09:59

"За гроші Федецький поцілує будь-яку емблему – хоч дупу намалюй" – колишній керівник "Карпат"

"За гроші Федецький поцілує будь-яку емблему – хоч дупу намалюй" – колишній керівник "Карпат"
Артем Федецький два останні сезони виступав за "Карпати". Фото: з відкритих джерел

Колишній керівник "Карпат" Олег Смалійчук поділився своїми враженнями від співпраці з Артемом Федецьким у львівському клубі.

"Перший день в "Карпатах". Я всіх зібрав і пояснив, що живу чесно і мені не потрібен результат за всяку ціну. Або живемо за нормальними, людським правилам, або викручуємо лампочку і розбігаємося по домівках. Сказав, що, не дай Бог, мені дізнатися, що гравці зі своїх преміальних діляться з суддями. Потім з часом я дізнаюся, що арбітру за матч "Карпати" – "Сталь", останній матч сезону, пообіцяли 200 тисяч гривень. І там стирчать вуха великого перемовника – Артема Федецького.

Я не став розбиратися, покликав його і сказав, що пора прощатися. Він відмовився йти – відправили в дубль. Краще туди або в політику. Він був би хорошим політиком – 100%. Не доводиться сумніватися, навіть готовий поставити ставку. У нього є все: від камери поганою мітлою не відженеш, селфі на тлі АТО, любить гроші. За гроші, за суму в контракті будь-яку емблему поцілує, хоч дупу намалюй. Весь стандартний набір нашого сучасного політика. Кажуть, буде у нас слуга народу, якого ми заслужили", – цитує Смалійчука "Футбол 24" з посиланням на "Великий футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федецький не має клубу через Зеленського

Олег Смалійчук працював у "Карпатах" з 2017-го по 2019-й рік. В той же період за "зелено-білих" виступав Артем Федецький. Влітку 2019 року Федецький балотувався до Верховної ради, але програв перегони на одномандатному виборчому округу.

Зараз ви читаєте новину «"За гроші Федецький поцілує будь-яку емблему – хоч дупу намалюй" – колишній керівник "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути