середа, 19 березня 2008 15:11

За бій Валуєв отримає в чотири рази менше за Чагаєва

 Незалежно від результату поєдинку з чемпіоном світу за версією WBA Русланом Чагаєвим, претендент на цей титул Микола Валуєв отримає гонорар у розмірі 1 мільйон 80 тисяч доларів.

- В результаті тендеру на проведення бою, який запланований на 31 травня, перемогла компанія, що представляє інтереси чемпіона WBA в суперважкій вазі Руслана Чагаєва. Звичайно, в тендері розраховувала виграти наша компанія, але конкуренти запропонували вищий призовий фонд. Незалежно від результату бою Чагаєв, який представляє Узбекистан, отримає 4,35 мільйона доларів, а Валуєв - 1,08.

Ми не робимо з цього трагедії, оскільки за великим рахунком нам все одно, хто буде організатором. Головне зараз, щоб бій відбувся і Микола повернув собі чемпіонський пояс, - заявив менеджер Валуєва Борис Димітров.

Російський боксер 27 березня відлітає до Японії, де протягом місяця проведе перший тренувальний збір.

- У Японії для Миколи створені чудові тренувальні умови, - розповів Димітров. - Він проведе збір під керівництвом Олександра Зіміна, а потім переїде до Німеччини, де попрацює вже із спарринг-партнерами. До речі, одним з них, можливо, буде канадець Жан-Франсуа Бержерон, з яким вже ведуться переговори. Якщо пам"ятаєте, саме його Микола переміг у вересні минулого року.

У квітні 2007 року Валуєв поступився чемпіонським поясом WBA саме Руслану Чагаєву.

"Твой день"

Зараз ви читаєте новину «За бій Валуєв отримає в чотири рази менше за Чагаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути