вівторок, 24 грудня 2013 19:22

"З такими рішеннями ФФУ "Динамо" може відмовитися від участі в чемпіонаті" - Суркіс

"З такими рішеннями ФФУ "Динамо" може відмовитися від участі в чемпіонаті" - Суркіс
Суркіс: Таке враження, що все робиться під Данилова ". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився своєю думкою з приводу рішення виконкому ФФУ про зміну квоти для проведення загальних зборів УПЛ, повідомляє Чемпионат.com.

"Вважаю, що воно мало бути узгоджене з клубами. Хотілося б, щоб до нашої думки прислухалися. Повірте, я можу зробити так, щоб наша думка, як мінімум, враховувалася. Те, що прийняв виконавчий комітет національної федерації йде врозріз з чинним регламентом. І я можу це довести, якщо мені доведеться це робити. Через Лозанський суд, ФІФА, але ми хочемо, щоб подібні рішення не приймалися врозріз законам. Якщо це зроблено для того, щоб виключити київський "Арсенал", то я не заперечую. але якщо мова йде про обрання керівного органу, то я заявляю, що з такими рішеннями "Динамо" може і зовсім відмовитися від участі в чемпіонат ", - заявив Ігор Михайлович.

Порівняв нинішню роботу ФФУ з часами, коли керував його брат, Григорій.

"Коли мій брат керував національною федерацією, то все робилося для того, щоб клуби залишалися в рівних умовах. Зараз, я навіть не міг припустити, що функціонери здатні піти на подібне рішення . Зараз виконкомом було прийнято рішення, яке суперечить всім регламентним нормам. Складається враження , що це все робиться під одну людину - Віталія Данилова , який хоче бути переобраним на другий термін. А хто ця людина ? Данилов поклав на лопатки такий клуб, як ФК "Харків". Так, я його рекомендував на цю посаду. Але те , що діється зараз, не вкладається в жодні рамки", - обурюється президент "Динамо".

"Хотілося б, щоб УПЛ надала нам звіт за використані гроші, які, до речі, ми платили цій організації. Тому ми маємо право запитати, де гроші. Моя думка - ця організація нам не потрібна", - упевнений Ігор Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «"З такими рішеннями ФФУ "Динамо" може відмовитися від участі в чемпіонаті" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути