пʼятниця, 31 травня 2013 10:00

З ПСЖ зняли три очки, Леонардо дискваліфікували на 9 місяців

З ПСЖ зняли три очки, Леонардо дискваліфікували на 9 місяців
Леонардо штовхнув плечем у груди головного арбітра матчу ФОТО: football.by

Чемпіон Франції з футболу клуб ПСЖ почне наступний сезон з показником "-3" у графі очки. Про це повідомляє сайт видання Le Parisien.

Паризька команда покарана за неналежну поведінку спортивного директора Леонардо. 5 травня після гри 35-го туру чемпіонату Франції з "Валансьєном" (1:1) Леонардо штовхнув плечем у груди головного арбітра Олександро Кастро. Невдоволення спортивного директора викликало те, що суддя по ходу зустрічі вилучив капітана ПСЖ Тіаго Сілву.

Через кілька днів після інциденту Леонардо заявив, що штовхнув арбітра випадково, оскільки його самого штовхнув делегат матчу.

30 травня у Парижі пройшло засідання дисциплінарного комітету Ліги 1 (вищий дивізіон французького чемпіонату), на якому розглядалася поведінка Леонардо. Крім зняття очок з ПСЖ, комітет дискваліфікував функціонера на дев'ять місяців.

На сайті ПСЖ з'явилася заява, в якій ідеться, що клуб оскаржить "суворе і спірне" рішення дисциплінарного комітету. Керівництво висловило повну підтримку своєму спортивному директору.

ПСЖ у 38 іграх національної першості набрав 84 очки, випередивши найближчого переслідувача ("Марсель") на 12 балів. Востаннє парижани ставали чемпіонами в 1994 році.

Зараз ви читаєте новину «З ПСЖ зняли три очки, Леонардо дискваліфікували на 9 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути