неділя, 19 травня 2013 14:03

Бекхем хоче залишитися в Парижі і бути частиною ПСЖ

Бекхем хоче залишитися в Парижі і бути частиною ПСЖ
Бекхем після матчу з "Брестом". Фото: reuters.com

Девід Бекхем, який оголосив днями про закінчення футбольної кар'єри, вирішив працювати в "Парі Сен-Жермені". Про це, як повідомляє портал Goal.com, спортсмен заявив 18 травня після свого останнього матчу.

"Кілька місяців я буду відпочивати разом з родиною. У будь-якому випадку я залишуся в Парижі. Я хочу бути частиною "ПСЖ" у тому або іншому статусі", - заявив Бекхем журналістам. Він також сказав, що вважає французьку столицю найкрасивішим містом у світі.

Свою заяву спортсмен зробив після гри "ПСЖ" проти "Бреста", яка закінчилося з рахунком 3:1 на користь паризького клубу. Цей матч Бекхем провів в статусі капітана. На 82-й хвилині його замінили і футболіст залишив поле під оплески вболівальників. Як зазначає портал, по дорозі в роздягальню спортсмен плакав.

38-річний Бекхем оголосив про відхід з великого спорту 16 травня 2013. Свою кар'єру британський футболіст розпочав у 1992 році в "Манчестер Юнайтед". Після цього він встиг пограти також за мадридський "Реал", "Мілан" і "Лос-Анджелес Гелексі". Бекхем шість разів вигравав чемпіонат Англії. Також він ставав чемпіоном Іспанії і Франції.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем хоче залишитися в Парижі і бути частиною ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути