субота, 31 серпня 2019 21:08

З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла

З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла
Кемпбелл значно вищий за Ломаченка

Доброго боксерського вечора, панове!

Сьогодні близько опівночі на "О2 Arena" в Лондоні, Велика Британія, 31-річний українець Василь Ломаченко проведе свій 15-й бій серед професіоналів. Має 13 перемог, 10 нокаутів та одну поразку. Зустрінеться із британським однолітком Люком Кемпбеллом — до бою 20 перемог, 16 нокаутів, дві поразки.

Уперше в бою Василя на кону стоятимуть три чемпіонські титули – WBA і WBO, якими володіє українець, а також вакантний пояс WBC. В разі перемоги уродженець Білгорода-Дністровського, Одещина, зробить передостанній крок до здійснення своєї мети: стати абсолютним чемпіоном світу. Для цього треба об'єднати чотири титули за основними версіями.

Обидва суперники були елітними боксерами-любителями. Ломаченко виграв дві Олімпіади — 2008 і 2012 років, Кемпбелл домашню — в Лондоні-2012 у нижчій ваговій категорії, ніж Василь. Серед професіоналів Василь Ломаченко є чемпіоном світу з 2014 року. Люк удруге претендуватиме на здобуття чемпіонського титулу. Великим фаворитом бою є Ломаченко — найкращий боксер планети незалежно від вагової категорії. Побажаємо йому яскравої перемоги і стежитимемо разом за перебігом бою.

До початку бою Ломаченко - Кемпбелл залишилось кілька десятків хвилин. Триває 10-й раунд останнього поєдинку андеркарту. Дочекаємось!

Камера ловить легендарного американського ринг-анонсера Майкла Баффера. Сьогодні він буде представляти героїв боксерського вечора в Лондоні.
Майкл Баффер стартує і ми разом з ним.
До рингу крокує британець Люк Кемпбелл.

Виходить Василь Ломаченко в синьо-жовтому халаті. В рингсайді показують Володимира Кличка.

Майкл Баффер представляє боксерів, всіх офіційних осіб і виголошує свою коронну фраху "Let's get ready to rumble!".

Лунають Гімни Великої Британії та України.

Бій розпочався!

1 раунд. Розвідка. Кемпбелл більшу частину раунду займав центр рингу, з дальньої дистанції пробив декілька неакцентованих ударів. Раунд за ним.

2 раунд. Лома збільшує темп і вже сам займає центр рингу. Але це тільки розігрів.

3 раунд. Василь ще збільшує темп і однозначно забирає собі раунд. Все стає на свої місця.

4 раунд. Перевага Ломаченка. Декілька точних ударів по печінці, прекрасна робота ніг, зміщення і пресинг. Кемпбелл огризається - але все по захисту.

5 раунд. Повна перевага Ломаченка. В кінці раунду українець точно попав по печінці - Компбелл скорчився, але до гонгу дожив, пропустивши при цьому ще декілька точних ударів.

6 раунд. Кемпбелл не здається, огризається, в кінці раунду навіть завдає декілька точних ударів. Василь шукає момент щоб нокаутувати суперника.

7 раунд. Загострення в кінці раунду. Спочатку Лома пропускає, трохи загравшись. Але повертає сторицею. Кемпбелл у великій небезпеці.

8 раунд. Вищий пілотах від Ломи. Справжнє побиття британця. Пора вже і згадати одне з прізвиськ Ломаченка - Ноумасченко. Може варто знімати Кемпбелла?

9-10 раунди. Живе Кемпбелл. Огризається

11 раунд. Затяжна серія Ломаченка закінчується нокдауном. Кемпбелл піднявся і продовжив бій. Лома його не догнав.

12 раунд. Як Лома не намагався нокаутувати суперника - безрезультатно. Фінальний гонг. Чекаємо рішення суддів, хоча інтриги насправді немає.

Велика перевага за очками на користь Ломаченка. Василь тепер має три пояси у легкій вазі. До абсолюта залишається здобути тільки титул IBF. Вітаємо Україну з перемогою!

У післяматчевому інтерв'ю Кемпбелл похвалив Ломаченка, як особливого бійця. Він визнав, що Лома був кращий.

Василь Ломаченко в інтерв'ю заявив, що те, чи буде у нього четвертий титул, залежить від його промоутера Боба Арума

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився новий претендент на дебютний бій проти Усика у супертяжкій категорії

Ломаченко переміг Кемпбелла й, швидше за все, зустрінеться з переможцем бою Коммі- Лопес.

Зараз ви читаєте новину «З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути