неділя, 31 липня 2011 17:07

"З Англією боротися марно" - Заяєв

"З Англією боротися марно" - Заяєв

Заслужений тренер України Анатолій Заяєв прокоментував жеребкування для України на Чемпіонат світу-2014, який пройде в Бразилії.

"Я знаю, що таке Молдова, я там працював, там слабкий футбол, це прохідна команда. З Польщею теж можна грати, хоча вона живе набагато краще, ніж ми. Там непроста збірна, гравці грають в різних країнах, але все - одно теж прохідна команда. А Англія є Англія. Михайличенко у Англії вигравав, але тоді Англії нічого не потрібно було. Чорногорія була у другому кошику, вони значить, щось для цього зробили, але це не має значення.

Треба подивитися, яка у нас буде команда, може хтось із молодих розкриється. Блохін зараз намагається залучити всіх, всім дає шанс потрапити на Чемпіонат Європи, а потім може і на Чемпіонат Світу. Друге місце ми повинні займати. Я вважаю, що жеребкування для нас вдале. Все буде вирішуватися в іграх з Англією, але я думаю, що з ними боротися марно", - заявив Анатолій Миколайович.

Нагадаємо, що ми потрапили в одну групу зі збірними Англії, Чорногорії, Польщі, Молдови та Сан-Марино.

Зараз ви читаєте новину «"З Англією боротися марно" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути