вівторок, 09 листопада 2010 11:50

Взимку "Динамо" може влаштувати розпродаж гравців

Взимку "Динамо" може влаштувати розпродаж гравців
У зимове міжсезоння київське "Динамо" може поповнитися новими гравцями, а деякі футболісти, які не відповідають рівню команди, підуть в інші клуби. Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Нам потрібен атакуючий гравець в середину поля, нам потрібен центральний захисник. Є дуже багато нюансів і моментів, які не влаштовують сьогоднішнього тренера Олега Лужного, а він знає команду як ніхто інший. У нас є люди, в яких контракти тривалі, але я вам прямо скажу - вони в команді не залишаться, вони не відповідають вимогам київського "Динамо", - сказав Суркіс.

За словами президента клубу, перед командою стоїть завдання гідно виступити в іграх, що залишилися і потрапити в плей-офф Ліги Європи.

"Команда виконає ці завдання. Просто тому, що вони ж грають у футбол не за "просто так", вони грають у футбол за великі гроші", - підкреслив він.

Як відзначають деякі джерела, "Динамо" може залишити румун Тіберіу Гіоане, якому хочуть надати "вільний трансфер", а також Андрій Несмачний, який не проходить в основу через Ель-Каддурі та Горана Попова.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Взимку "Динамо" може влаштувати розпродаж гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути