Ексклюзиви
субота, 06 листопада 2010 10:25

Сьомін на 99% повернеться в "Динамо"

Сьомін на 99% повернеться в "Динамо"
Як стверджує видання "Сегодня" з посиланням на свої власні джерела, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс на 99% вже визначився з новим головним тренером.

За даними газети, взимку на тренерський місток киян повинен повернутися нинішній наставник московського "Локомотива" Юрій Сьомін, який півтора роки тому залишив українську команду задля повернення в стан "залізничників".

Більш того, за інформацією джерела, якщо у випадку з першим приходом Сьоміна в "Динамо" Олег Лужний, який у статусі в.о. тоді обіграв "Шахтар", погодився бути асистентом нового головного тренера, то цього разу, швидше за все, відмовиться.

По-перше, як говорять в оточенні нинішнього наставника киян, Лужний не потерпить, щоб ним вдруге закрили пробоїну, так і не затвердивши на постійній основі.

По-друге, незважаючи на те, що Суркіс називає його молодим спеціалістом, фахівець вважає, що 42 роки - той вік, коли пора вже починати працювати головним тренером. Тим більше з його-то досвідом співпраці з Лобановським і Венгером.

Майбутнє Сьоміна в "Локомотиві" вирішиться вже взимку. Так само відомо, що в "Локомотиві" Сьоміну вже готують зміну.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Сьомін на 99% повернеться в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути