вівторок, 06 листопада 2012 18:23

"Вивеземо гравців на Окружну, одягнемо у спідниці, наведемо їм макіяж і нехай стоять" - Ярославський

"Вивеземо гравців на Окружну, одягнемо у спідниці, наведемо їм макіяж і нехай стоять" - Ярославський
Ярославський планує зустрітися з гравцями "Металіста" ФОТО: time-football.com

Президент "Металіста" Олександр Ярославський дав інтерв'ю газеті "Український футбол", в якому прокоментував останню поразку своєї команди, а також трохи розповів про загальний стан справ.

Про поразку "Металіста" "Дніпру":

"Якщо коротко окреслити причини поразки, то вони такі: "Дніпро" цього разу був сильніший, ми - слабші, тому поступилися. На превеликий жаль, моя команда діяла неприпустимо академічно: харків'яни, мабуть, вирішили, що можуть будь-кого обіграти однією ногою, що можна прибирати ноги, уникати силової боротьби, не бігати, не старатися, не викладатися, не слухати тренера, ігнорувати партнерів і вимоги колективної гри ...

Скоро у мене буде зустріч з футболістами, де я їм повідомлю, що якщо вони не прокинуться, то нічого доброго з цього не вийде. Я все зробив для них: і базу, яка одна з кращих в Європі, і стадіон, а вони не грають".

Про тактичні дії команди у Дніпропетровську:

"Знаєте, мене це не хвилює. Я хочу отримувати результат, а зараз його немає. Точніше є, але негативний. Ми на чотири очки відстаємо від "Динамо", на шість від "Дніпра", а від "Шахтаря" навіть страшно подумати.

Повторюю, якщо мої гравці не схаменуться, то потрібно буде діяти радикально. Вивеземо гравців на Окружну, одягнемо у спідниці, наведемо їм макіяж і нехай стоять, а то здається, що багатьом з них футбол протипоказаний", - передає слова Ярославського iSport.ua.

Про поведінку футболістів у підтрибунному приміщенні на "Дніпро Арені":

"До нас офіційно ще ніхто не звертався, але якщо там є відео, то крити нічим і футболісти будуть покарані. Так, саме вони, клуб не буде платити штраф зі свого бюджету, а зробить це із зарплати винних.

Це неприпустимо, вони завдають непоправної шкоди іміджу нашої команди і нашому місту. Хоча, не приховую, що іноді такі землетруси йдуть на користь. Для тих, хто уявив себе генієм або божеством на полі".

Про справу про договірний матч з "Карпатами" у Лозанні:

"Ось нічим мені зайнятися, як тільки гадати над тим, кому все це вигідно? Днями і ночами про це думаю! Мені без різниці! Давно для себе вирішив, що не варто забивати голову роздумами над речами, коли не можу їх змінити. Звичайно, розумію: якщо подібне відбувається, то, цілком можливо, хтось за цим стоїть, нехай стоїть собі".

Зараз ви читаєте новину «"Вивеземо гравців на Окружну, одягнемо у спідниці, наведемо їм макіяж і нехай стоять" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути