четвер, 09 червня 2011 10:12

"Виграючи 10:0, відчуваєш себе більш упевнено" - Зозуля

"Виграючи 10:0, відчуваєш себе більш упевнено" - Зозуля

Напередодні старту молодіжного чемпіонату Європи, який з 10 по 25 червня проходитиме в Данії, нападник молодіжної збірної України і київського "Динамо" Роман Зозуля розповів про готовність команди до виступу на майбутньому турнірі.

"Переглянувши наші останні ігри, тренер сказав, що все добре готові. У нас були як дворазові, так і одноразові тренування, плюс ігровий цикл такий же, як на чемпіонаті Європи.

А що стосується рівня суперників у товариських матчах, то, думаю, їх низький рівень був свідомим вибором: усі хлопці були трохи втомленими після важкого тренувального циклу. Будь-яка гра краще, ніж тренування. Думаю, тренер спеціально підібрав аматорські команди, щоб, виграючи 8:0 або 10:0, ми відчували себе більш упевнено ", - зазначив Зозуля.

"Я в цих матчах забив багато м'ячів, то це неважливо: головне, щоб я відчув, як це робити, відновивши гольове чуття. А команда через ці ігри, впевнений, в хорошому стані підійде до чемпіонату Європи", - цитує Зозулю офіційний сайт " Динамо ".

У Данію молодіжна збірна відправиться в п'ятницю, 8 червня а свій перший матч на Євро-2011 в Данії команда проведе проти чеських однолітків 12 червня в Віборг. Розпочнеться турнір днем ??раніше поєдинком між збірними Білорусі та Ісландії, які виступають в одній групі з господарями турніру і швейцарцями.

Зараз ви читаєте новину «"Виграючи 10:0, відчуваєш себе більш упевнено" - Зозуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути