понеділок, 01 лютого 2010 12:21

Вибори тренера збірної України будуть останнім пунктом порядку денного

Вибори тренера збірної України будуть останнім пунктом порядку денного

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс офіційно відкрив засідання виконкому організації, повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Він має дати відповідь на питання, хто стане новим наставником збірної України з футболу.

З 29 членів виконкому зібрались 26. Кворум для прийняття рішень сформований. На порядку денному сьогоднішнього засідання стоїть 7 питань.

Вибори наставника стоять в розкладі останніми. Дана проблема називається " Про кандидатури на посаду головного тренера національної збірної команди України".

Крім цього, планується затвердити єдиний календар спортивних масових заходів та міжнародний календар матчів. Збірні всіх рівнів отримають своїх суперників та дати матчів з ними на 2010 рік.

Із цікавих пунктів порядку денного також слід відзначити пропозиції Прем"єр-ліги щодо створення колегії арбітрів незалежної від ФФУ.

Після того, як головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що на вакантну після відбірного турніру ЧС-2010 посаду претендувати не хоче, а старший тренер українською молодіжки Павло Яковенко попросив Суркіса зняти свою кандидатуру і запланував на понеділок виліт до Туреччини, де перебувають на зборах у клубах кандидати в його сьогоднішню команду, список претендентів скоротився. Тепер серед кандидатур залишилися Юрій Калитвинцев, Мирон Маркевич, Олег Блохін та В"ячеслав Грозний.

Зараз ви читаєте новину «Вибори тренера збірної України будуть останнім пунктом порядку денного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути