пʼятниця, 29 січня 2010 18:37

Ярославський не збирається відпускати Маркевича у збірну

Ярославський не збирається відпускати Маркевича у збірну

Президент футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський заявив, що не відпустить наставника харків"ян Мирона Маркевича на пост тренера збірної України, якщо йому запропонують цю посаду.

"На чолі збірної України має стати людина, яка виграє Євро-2012", - заявив генеральний спонсор об"єктів чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Харкові, власник ФК "Металіст" Олександр Ярославський. "Він повинен бути переможцем", - сказав бізнесмен в ході візиту глави Академії наук України Бориса Патона на стадіон "Металіст".

Відповідаючи на запитання, як вчинить Ярославський у разі запрошення тренера "Металіста" Мирона Маркевича на пост тренера національної збірної, власник клубу відповів прямо: "Я його не віддам".

"У нього контракт надовго, і, наскільки я знаю, він з "Металіста" йти не збирається - до перемоги", - додав Ярославський.

Раніше перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко назвав список кандидатів на пост головного тренера національної збірної України з футболу, якого можуть призначити 1-го лютого.

terrikon, korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Ярославський не збирається відпускати Маркевича у збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути