середа, 19 вересня 2012 10:25

"Ви мене не провокуйте" - Суркіс відмовився обговорювати зміну тренера "Динамо"

"Ви мене не провокуйте" - Суркіс відмовився обговорювати зміну тренера "Динамо"
З такою грою в Лізі чемпіонів нічого не доб'єшся ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після провального матчу для його команди в Парижі не був налаштований обговорювати тему зміни тренера.

"Ви мене не провокуйте. Хочете говорити по грі - будемо говорити по грі", - сказав Суркіс, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

За його словами, у вчорашньому матчі ПСЖ був на голову сильнішим від "Динамо". "На футбольному полі грають дві команди. В даному матчі ПСЖ був на голову сильнішим за нас. З такою грою в Лізі чемпіонів нічого не доб'єшся. Тренеру і футболістам необхідно в цьому розібратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. ПСЖ - "Динамо" - 4:1

Уболівальники чекають перемог або, принаймні, самовідданої гри, навіть якщо команда після першого тайму програє з рахунком 0:3. Тим більше таке не часто буває. А катати м'яч ... Напевно і ми з вами можемо робити це", - сказав Суркіс.

Він також підкреслив, що завдання для команди не змінюється - вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. "У нас попереду ще п'ять турів. До того ж загребське "Динамо" поступилося. Нічого страшного не сталося. Необхідно покращувати якість гри. Важливо пам'ятати про те, що ще є і ворота суперника, а не думати лише про захист власних, катаючи м'яч в центрі поля", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зганьбилося у матчі з ПСЖ

Нагадаємо, матч першого туру групового раунду Ліги чемпіонів ПСЖ - "Динамо" завершився вчора поразкою киян з рахунком 1:4.

Зараз ви читаєте новину «"Ви мене не провокуйте" - Суркіс відмовився обговорювати зміну тренера "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути