Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2018 17:56

Вукоєвич зізнався, чи розраховує на допомогу ФФУ в оплаті штрафу ФІФА

Вукоєвич зізнався, чи розраховує на допомогу ФФУ в оплаті штрафу ФІФА

Скаут київського "Динамо" Огнєн Вукоєвич відреагував на слова президента ФФУ Андрія Павелка, що федерація вирішила за рахунок власних коштів компенсувати йому суму штрафу ФІФА і запропонувала роботу в збірній України.

"Я сам заплачу штраф. Не хочу нікого іншого втягувати в цю ситуацію. Хочу вирішити її сам. Я знаю, що нічого поганого сказати не хотів. У ФІФА до мене ніяких інших претензій немає. Спасибі всім за підтримку.

Мене взагалі не цікавить політика. Я футбольна людина, мене цікавить лише спорт. Хотів би подякувати "Динамо" і Ігорю Суркісу, оскільки він мене відпустив на Кубок світу зі збірною Хорватії, незважаючи на те, що у мене діючий контракт з клубом.

Після КС-2018 я повертаюся в "Динамо", у мене буде багато роботи, так як відкрилося трансферне вікно. Нас чекає Суперкубок з "Шахтарем", - передає слова Вукоєвича "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФІФА злякалася українців і приховала рейтинг сторінки на Facebook

Після матчу Росія - Хорватія за підтримку України ФІФА оштрафувала Вукоєвича на 15 тис. швейцарських франків (12,8 тис. євро).

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвич зізнався, чи розраховує на допомогу ФФУ в оплаті штрафу ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути