пʼятниця, 15 листопада 2013 01:47

"Втрата пам'яті? Не пам'ятаю" - голкіпер збірної Франції

"Втрата пам'яті? Не пам'ятаю" - голкіпер збірної Франції
"Что-то с памятью моей стало". Фото: Євген Савчук/gazeta.ua

Голкіпер збірної Франції Уго Льоріс не вірить у повторення погодного катаклізму подібно донецькому на Євро-2012 і відзначив гру українців у матчі проти Англії. Про це гравець сказав на передматчевій конференції.

"Добре б було завтра виграти, але суперник у нас сильний. Будемо грати на позитивний результат. Потрібно перемагати, віддавати на полі всі свої сили, щоб потім не шкодувати про гру. Наша мета - вийти на чемпіонат світу", - підкреслив Льоріс.

Відзначив сильні сторони збірної України.

"Можу виділити таких сильних футболістів як Ярмоленко і Коноплянка. У них є швидкість, техніка і манера ведення гри. У цілому ж, збірна України насамперед сильна командою грою. Що вона прекрасно продемонструвала в ході групового етапу відбіркового циклу. Чого тільки варта гра українців зі збірною Англії" , - зазначив голкіпер французів.

" Погода? Не думаю, що те, що було в Донецьку на Євро, повториться завтра", - впевнений він.

Футболіста запитали про часткову втрату пам'яті нещодавно. У дійсності, воротар "Тоттенхема" під час матчу з "Евертоном" ненадовго знепритомнів після зіткнення з форвардом команди-суперника Ромелу Лукаку.

"Я не пам'ятаю, - відповідь Льоріса викликала сміх у залі. - Взагалі ж, почуваю себе добре. У тому матчі я знепритомнів на декілька секунд, у мене був шок. Але зараз все добре. Хотів почати тренуватися ще минулого тижня, але лікарі порекомендували трохи зачекати".

Нагадаємо, матч Україна - Франція відбудеться 15 листопада на "Олімпійському". Початок о 21:45, трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Втрата пам'яті? Не пам'ятаю" - голкіпер збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути