четвер, 23 серпня 2012 14:03

"Все буде вирішуватися в Дніпропетровську" - Рамос

"Все буде вирішуватися в Дніпропетровську" - Рамос
"Це буде рівне протистояння" - Хуанде Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос прокоментував майбутній перший матч плей-офф Ліги Європи з ліберецьким "Слованом".

"На останньому тренуванні отримав травму наш лівий захисник Денисов. Він не полетів у Ліберець. Зараз намагаємося вирішити цю проблему.

"Слован" добре стартував у новому чемпіонаті Чехії. Зіграв два кваліфікаційні раунди в Лізі Чемпіонів і мав усі шанси для того, щоб пройти в наступний раунд. Все це говорить про високий потенціал "Слована". Це буде рівне протистояння. Переможе та команда, яка буде допускати менше помилок.

"Протистояння двох команд буде тривати 180 хвилин. Тому немає сенсу вигравати першу зустріч, якщо ти у матчі-відпові програєш з великим рахунком. Все буде вирішуватися в Дніпропетровську", - передає слова Рамоса "Чемпионат.com".

Додамо, що сьогодні харківський "Металіст" і дніпропетровський "Дніпро" проведуть перші матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи-2012/2013. Обидва українські клуби зіграють на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «"Все буде вирішуватися в Дніпропетровську" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути