середа, 08 серпня 2012 18:51

"Ворскла" виставила "Іллічівцю" за Павлова рахунок у $ 3 млн

"Ворскла" виставила "Іллічівцю" за Павлова рахунок у $ 3 млн
"Ворскла" дорого цінує свого колишнього наставника. Фото: vorskla.com.ua

Полтавська "Ворскла" вимагає за свого колишнього тренера Миколи Павлова солідну компенсацію від маріупольського "Іллічівця".

- Сьогодні я вперше дізнався про претензії почесного президента "Ворскли" Костянтина Жеваго, адже раніше нічого не було відомо. Спеціально після матчу "Іллічівця" у Запоріжжі сів у машину і відправився в Полтаву. Протягом години ми розмовляли з генеральним директором Дмитром Яворським, який показав мені папір, що від імені Костянтина Жеваго відправляли моєму теперішньому президенту Володимиру Бойку.

У ній говориться, що полтавці пред'являють претензії і вимагають виплати компенсації за мій перехід в "Іллічівець" в розмірі 3 000 000 доларів. Хоча, наскільки мені відомо, у початковій розмові президентів клубів про гроші мова взагалі не йшла. Якби розмова про викуп контракту стояв на порядку денному до того, як я поїхав домовлятися з маріупольцями, то, напевно, всі сіли б за стіл переговорів і дійшли до якогось консенсусу. А так, розлучаючись, ми потиснули один одному руки.

Як довго буду сидіти на трибунах? Думаю, три роки, поки у мене не завершиться угода. Хоча гроші, які мені нараховують в "Ворсклі", я отримувати не збираюся. Я хотів і хочу, в чому повністю переконаний, працювати в "Іллічівці".

Однак я не збираюся сидіти склавши руки. Буду подавати документи в інстанції, які повинні це питання вирішити, адже є багато свідків мого мирного відходу з Полтави, - сказав Павлов в інтерв'ю "Команді".

Нагадаємо, Микола Павлов очолив "Іллічівець" в кінці травня, підписавши з клубом контракт за схемою 3+2.

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" виставила "Іллічівцю" за Павлова рахунок у $ 3 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути