вівторок, 15 травня 2012 15:22

У "Ворсклі" спростували чутки про перехід Павлова в "Іллічівець"

У "Ворсклі" спростували чутки про перехід Павлова в "Іллічівець"
Контракт Павлова з "Ворсклою" діє ще 3,5 роки. Фото: sport-express.ua

Футбольний клуб "Ворскла" за допомогою офіційного сайту звернувся до вболівальників, висловивши позицію щодо чуток про перехід головного тренера команди Миколи Павлова в маріупольський "Іллічівець", які з'явилися в ЗМІ.

"Безліч кулуарних розмов, породжуваних в більшості своїй любителями гаряченького, щодо переходу головного тренера Миколи Павлова в один з вітчизняних клубів, змушує полтавський клуб озвучити реальний стан речей на сьогоднішній день.

Як і раніше в одного з найуспішніших наставників біло-зелених за всю їх історію продовжує діяти трудова угода з "Ворсклою", яка розрахована ще на три з половиною роки. І оскільки юридично тренер не розірвав достроково свій контракт в Полтаві, поставити підпис під будь-яким новим документом в іншому клубі не бачиться можливим.

Звичайно, диму без вогню не буває. Микола Петрович завжди був затребуваний на футбольному ринку, і не тільки України. Не так давно з'являлася інформація, що з конкретними пропозиціями зверталися до титулованого фахівця, зокрема, і клуби російської Прем'єр-ліги", - зазначив полтавський клуб в офіційному зверненні.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Микола Павлов цього літа стане біля керма маріупольської команди.

Президент маріупольського клубу Володимир Бойко підтвердив факт переговорів з фахівцем.

Зараз ви читаєте новину «У "Ворсклі" спростували чутки про перехід Павлова в "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути