четвер, 20 жовтня 2011 13:32

"Ворскла" весь день добиралася до Бельгії

"Ворскла" весь день добиралася до Бельгії

Полтавська "Ворскла" весь вчорашній день (середа) витратила на дорогу до Бельгії на виїзний матч Ліги Європи проти "Стандарда", повідомляє "Спорт Экспресс в Украине".

Почалося все з того, що літак, який знаходився в Сімферополі і який повинен був відправитися з командою спочатку до Києва, а потім і в Льєж, через туман ніяк не міг отримати дозвіл на виліт у Полтаву. В результаті судно піднялося в небо, але летіло в іншому напрямку - до Борисполя. Туди незабаром вирушили і футболісти "Ворскли", яким довелося долати 350-кілометрову відстань на автобусі. Адже до Бельгії українська делегація мала вилетіти з київського аеропорту о 10.45.

Але не склалося. Автобус з гравцями підкотив до аеровокзалу лише о 16.30. При цьому на якихось півгодини випередивши інший футбольний клуб - "Бешикташ", який, щоправда, прибув до Києва зі Стамбула вчасно і за розкладом. Втім, незручності на цьому не закінчилися, хоча обличчя футболістів вже тоді показували втому і роздратування. Наступні чотири години команда очікувала запрошення на посадку. Летіли всі і в різні напрямки, але тільки не "Ворскла".

У підсумку лише о 20.40 "Ворскла" сіла в літак і відправилася до Ужгороду, звідки, після дозаправки, пізно ввечері команда і її супровід все-таки вилетіли до Бельгії.

Зрозуміло, що про передматчеве тренування "Ворскли" не було й мови. Сьогодні полтавські футболісти вийдуть грати з бельгійцями з чистого аркуша.

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" весь день добиралася до Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути