пʼятниця, 31 жовтня 2008 13:10

Воротар ЦСКА втратив свідомість після фізіотерапії

Нещасний випадок відбувся в московському ЦСКА. Фурункул на правій нозі 16-річного футболіста Станіслава Плохіх ледь не обернувся для всієї команди трагедією. Після фізіотерапії коліна футболіст на базі відчув себе погано і знепритомнів. Тільки у кареті швидкої допомоги талановитий воротар зміг опам"ятатися. Сьогодні батьки забирають його з лікарні.

- У мого сина був фурункул, - розповів нам батько гравця Олег Плохіх. - А він пішов на фізіотеорапію. При таких фурункулах цього робити було не можна. Ось йому і стало погано. Втратив свідомість. Але хіба міг хтось припустити, що так трапиться!? Зараз його забираємо з лікарні! Ми взагалі були удома в Курську. Відразу, як подзвонили з ЦСКА, виїхали до Москви. Сподіваюся, через декілька тижнів він видужає...

У лікарні футболістові зробили операцію з видалення фурункула. До операції у Станіслава була висока температура. Лікарі вважають, що вона трималася через скупчення рідини у фурункулі. Але після всіх процедур воротар відчуває себе добре. Йому зачистили ранку, щоб не відбулося рецидиву.

Зараз футболіст відправиться разом з батьками до Курська. До 24- листопада тренери ЦСКА дали вихідний своїм молодим футболістам. Відпочивати відправиться і Стас, на час лікування він усунений від заняття з молодіжним складом армійців.

LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Воротар ЦСКА втратив свідомість після фізіотерапії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути