четвер, 21 жовтня 2021 10:46

"Воротар "Барселони" пішов у роздягальню з думками: митися або не митися"- реакція ЗМІ на поразку "Динамо" від "Барселони"

"Воротар "Барселони" пішов у роздягальню з думками: митися або не митися"- реакція ЗМІ на поразку "Динамо" від "Барселони"
Марк-Андре Тер-Штеген не мав роботи у матчі з "Динамо". Фото:Instagram.com/mterstegen1

У матчі третього туру Ліги чемпіонів "Динамо" в гостях програло "Барселоні" - 0:1.

Єдиний гол у матчі забив Жерар Піке наприкінці першого тайму.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на поразку команди Мірчі Луческу.

"Футбол 24" пише, що найкращим гравцем "Динамо" був Микола Шапаренко.

"Абсолютно топовий перформанс від півзахисника "Динамо". Відразу десять разів Шапаренко позбавляв м'яча каталонських зірок. Саме на плечі Миколи Луческу поклав розіграш від своїх воріт.

У Шапаренка 96% точності передач. Найвища в матчі на дві команди серед людей, які зробили мінімум 10 пасів. У "Динамо" загалом - 81%. Пройшли відразу шість із семи дальніх передач Миколи. Те, що далі біда чорна... Ну не може цей 23-річний хавбек за всіх відіграти. Шапаренко створював підходи партнерам регулярно. Можна критикувати за те, що занадто часто грав назад. Але що робити, коли віддаєш уперед, а там наші гравці атаки віддають снаряди як аматори. Після чого йде швидка контра, у якій ти вже захищаєшся в меншості. Можна було корчити із себе зарозумілого мудрагеля, який заперечує очевидні речі, і отримати 0:5. Луческу не став. Шапаренко як провідник ідей тренера - також".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На Гармаші був пенальті" - Луческу пожалівся на суддівство в матчі з "Барселоною"

Команді Луческу не вистачило сміливості в Барселоні, пише "Трибуна".

"Гра показала, що приплив віри не стався з гравцями "Динамо". На "Камп Ноу" підопічні Луческу зіграли надто пасивно й боязко, відважившись на регулярні вилазки на половину поля суперника лише в останній третині матчу. Луческу сподівався на швидкі контратаки й головну роль у них Владислава Супряги. Та за всю гру таке трапилося лише раз. І той вихід три в три динамівці успішно запороли. Більше подібної небезпеки біля воріт Марка-Андре Тер Штегена сьогодні не було".

Микола Шапаренко був найкращим гравцем "Динамо" в матчі проти "Барселони"

"Барселона" в матчі проти "Динамо" більше думала про наступну гру проти "Реала" в чемпіонаті Іспанії, пише "Футбум".

"Безнадійно" все минуло. Одні перед матчем із "Реалом" дурня майже весь другий тайм клеїли, переконавшись у беззубості динамівської атаки. Другі - діяли гранично обережно, аби чого не сталося. А що тут ще може статися з рахунком 0:1 на користь суперника?

Сьогодні кияни більше не пропустили. Проте безглуздо зіграли навіть на тих стандартах, які заробили. Хоч би щось вичавили - але немає.Тер Штеген нудьгував, як і належить, і пішов у роздягальню з думками: митися чи не митися".

В іншому матчі групи "Баварія" в гостях перемогла "Бенфіку" - 4:0.

"Баварія" має три перемоги й лідирує в групі. "Бенфіка" із чотирма очками не другому місці. "Барселона" посідає третє місце з одною перемогою, а "Динамо" опустилося на четверте місце з однією нічиєю.

Зараз ви читаєте новину «"Воротар "Барселони" пішов у роздягальню з думками: митися або не митися"- реакція ЗМІ на поразку "Динамо" від "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути