четвер, 19 червня 2008 18:31

Воронін подарував Ващуку труси Фернандо Торреса

Захисник "Динамо" Владислав Ващук, який найближчим часом залишить київський клуб, розповів, де продовжить кар"єру, повідомляє "Спорт-Експрес".

"Деякі варіанти вже є: цікавляться клуби не тільки з України, але і з Росії. І всі ці пропозиції я розглядаю дуже ретельно. Чи планую я стати тренером? Подивимося. Все повинно бути в тему й до місця. Поки що я думаю тільки про активну кар"єру гравця, тому що футбол - це моя робота, хобі та любов. З майбутнім портом приписки планую визначитися числа так 22-го. Врешті-решт, як сказав мені недавно італійський наставник "Динамо" по фізпідготовці Вінченцо Пінколіні: "Тобі ще грати і грати. Не менше п"яти років".

Ващук розповів, з ким зі своїх футбольних товаришів встиг побачитися під час відпустки: "З Андрієм Вороніним. Він, до речі, привіз мені з Ліверпуля своєрідний подарунок - труси Фернандо Торреса з подарунковим написом. Я думаю, Андрій змовився з моєю дружиною і зробив мені такий чисто одеський сюрприз. Принаймні, напис на трусах вийшов вельми гумористичним", - розповів захисник.

Зараз ви читаєте новину «Воронін подарував Ващуку труси Фернандо Торреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути