середа, 28 березня 2012 18:06

Волосожар і Траньков упали під час виконання короткої програми на ЧС з фігурного катання
10

Тетяна Волосожар і Максим Траньков впали під час тодесу
Фото: Reuters

Всі три російські пари фігуристів впали під час виконання короткої програми на чемпіонаті світу 2012 року, який проходить в Ніцці. Помилки допустили Юко Кавагуті та Олександр Смирнов, Віра Базарова і Юрій Ларіонов, а також колишня українка Тетяна Волосожар і Максим Траньков. Про це повідомляє інтернет-видання Sports.Ru.

Кавагуті і Смирнов втратили рівновагу, коли фігурист виконував підтримку партнерки. Волосожар і Траньков впали під час тодесу, а Базарова і Ларіонов не змогли уникнути падіння наприкінці програми.

Перше місце за підсумками короткої програми посіли ще одна уродженка України Олена Савченко і Робін Шолкови з Німеччини. Вони отримали 68,63 бала. Другими стали Пан Цин і Тун Цзянь з Китаю, які отримали 67,10 бала. Третє місце з результатом 65,37 бала зайняли Нарумі Такахасі і Мервін Тран, які представляють Японію, повідомляє офіційний сайт Міжнародного союзу ковзанярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧС з фігурного катання. Наталія Попова пройшла кваліфікацію

Базарова і Ларіонов, які отримали 65,02 бала, стали четвертими. Волосожар і Траньков зайняли восьме місце з результатом 60,48 бала. У Кавагуті і Смирнова - 59.59 бала і 11-е місце.

Чемпіонат світу триватиме до 31 березня. Ввечері 28 березня короткий танець представлять танцювальні пари.

Нагадаємо, Україну на чемпіонаті світу представляють четверо фігуристів: одиночники Наталія Попова та Дмитро Ігнатенко, а також танцювальна пара Шивон Хікін-Кенеді та Дмитро Дунь.

Зараз ви читаєте новину «Волосожар і Траньков упали під час виконання короткої програми на ЧС з фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути