неділя, 06 жовтня 2013 00:23

Володимир Кличко за очками переміг Повєткіна

Володимир Кличко за очками переміг Повєткіна
Володимир Кличко не зміг нокаутувати Олександра Повєткіна. Фото: sports.ru

У Москві завершився бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимира Кличка проти " регулярного " чемпіона WBA, росіянина Олександра Повєткіна. Поєдинок завершився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів, повідомляє "Сегодня".

У перших двох раундах Повєткін активно йшов вперед і тримав українця в напрузі. Але починаючи з третього втомився, виклопотав кілька джебів і зменшив темп. Кличко ж включив на повну свій джеб, а при першій можливості і клінч, не даючи претендентові шансів на вдалу атаку.

З середини бою Повєткін став регулярно опинятися на настилі рингу: у половині випадків після ударів Володимира, в іншій половині - після поштовхів. За один з них з українця навіть зняли очко.

В останніх раундах Повєткін насилу стояв на ногах, але продовжував атакувати і заслужив на підтримку глядачів. Бій тривав усі 12 раундів і за очками переміг Володимир Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко за очками переміг Повєткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

975

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути