субота, 05 жовтня 2013 14:51

"Повєткін ляже у восьмому раунді" - Леоненко

"Повєткін ляже у восьмому раунді" - Леоненко
Відомі футболісти зробили прогноз на бій Кличко - Повєткін ФОТО: Reuters

Прогнозами на бій Володимир Кличко - Олександр Повєткін поділилися відомі спортсмени - українці, які стали росіянами, і навпаки.

Олег Саленко, уродженець Пітера, який грав спершу за збірну України, потім - за Росію, зараз проживає в Києві і має тут бізнес:

"Виграє Кличко. На його боці послужний список, вміння тримати суперника на дистанції і добре атакувати. Але для Повєткіна це останній шанс, і він битиметься до кінця".

Андрій Канчельскіс, уродженець Кіровограда, який виступав за збірну Росії:

"Дивитися буду точно! Не сильно боксом захоплююся, але таке пропустити не можна. А от за кого вболівати буду, сказати складно".

Віктор Леоненко, уродженець Тюмені, який став кращим футболістом України 1992-1994 років:

"Звичайно, вболіватиму за Кличка. І навіть не тому, що він наш. Я просто люблю дивитися, що людина вміє. Тому мій улюблений боксер Де Ла Хойя. Не думаю, що Володимиру буде складно. Дванадцяти раундів точно не буде. Кличко вищий, досвідченіший, руки у нього довші. Мій прогноз - Повєткін ляже у восьмому раунді. Буде мені подарунок на день народження, який відзначу у суботу.

На один з колишніх боїв Кличка я навіть влаштував серед ветеранів "Динамо" тоталізатор. По 100 грн скидалися, кожен називав свій раунд, а нас тоді 15-16 людей було. Начебто Яремчук виграв. Зараз так не вийде, з ветеранами їдемо на виїзд вже після бою, в неділю".

Зараз ви читаєте новину «"Повєткін ляже у восьмому раунді" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути