неділя, 04 вересня 2011 11:05

Володимир Кличко визначився з датою наступного бою

Володимир Кличко визначився з датою наступного бою

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/WBA/WBO/The Ring 35-річний українець Володимир Кличко має намір провести цього року ще один поєдинок. Про це повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

Цього року Кличко провів лише один бій, перемігши одноголосним рішенням суддів 30-річного британця Девіда Хея. У німецького телеканалу RTL, який є партнером братів Кличків, є чотири дати для бою - 19 листопада, 3, 10 і 17 грудня.

"Він проведе бій в листопаді або грудні, - цитує Бенте ESPN. - Ми все ще обговорюємо кілька імен (можливих суперників)".

Бій з Хеєм транслювався в США місцевим телеканалом HBO. Однак, за словами менеджера, у них немає партнерів серед американських телеканалів для наступного бою Володимира.

"Ми з задоволенням знову попрацювали б з HBO і, звичайно ж, ми хотіли б, щоб бій був показаний в США. Але якщо HBO не захоче транслювати бій, ми спробуємо домовитися з Showtime або Epix", - сказав Бенте.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко визначився з датою наступного бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути